English Nederlands

Audiwereld.nl - uw retrofit specialist

Bij Audiwereld kunt u terecht voor elke bekende retrofit van uw Audi. Denk hierbij aan het achteraf inbouwen van een MMI systeem in een willekeurig model, het upgraden van de parkeersensoren aan de achterzijde met de voorzijde én weergave in het MMI, achteruitrijcamera, of zelfs een 360view camera. Ook voor een volledige carrosserie ombouw naar S-line, S of RS is mogelijk. Ook voor professioneel schadeherstel, verlagen, velgen en banden en audio aanpassingen kunt u bij ons terecht. Voor alle produkten die wij aanbieden via de website kunt u een offerte opvragen voor inbouw. Hiervoor geldt bij ons "What you see is what you get". Geen onverwachte verassingen bij aankoop van produkten waarbij u bijvoorbeeld ook nog een losse dure adapterset nodig hebt. Wij leveren onze produkten montageklaar uit.

Audiwereld.nl werkt samen met gerenommeerde bedrijven uit de markt en kan u derhalve voor zeer aantrekkelijke prijzen elk orgineel Audi onderdeel leveren tegen concurrerende prijzen. Naast het achteraf inbouwen van fabrieksopties kunt u ook bij ons terecht voor softwarematige diagnoses en aanpassingen van uw voertuig middels VCDS. Onze medwerkers hebben jarenlange ervaring in het traceren van softwarematige problemen en worden hiervoor veelvuldig ingehuurd door de officiële dealers in binnen- en buitenland.

 

 

Audiwereld is officieel partner van Hartogtuning. Dit houdt in dat wij namens en onder de paraplu van Hartogtuning chiptuning kunnen uitvoeren voor elk model Audi, Volkswagen, Seat of Skoda. Bij ons is het mogelijk om uw persoonlijke wensen kenbaar te maken (denk aan bijvoorbeeld de wens voor een ho(o)g(ere) koppelafgifte bij lage toeren voor uw diesel vanwege het gebruik van aanhanger/caravan. Wij voeren geen tuning tot aan de voordeur uit, bij ons staat uw Auto voorop. Deze wordt eerst aan een technisch onderzoek onderworpen voordat er getuned wordt. Ook zoeken wij de grenzen van het (on)mogelijke niet op: wij bieden niet de hoogste afgifte, maar wij staan wel garant voor de duurzaamheid van uw Audi ná het tunen.

Omdat wij trots zijn op wat we doen, bloggen, facebooken en twitteren wij al onze interessante werkzaamheden. Bekijk ons blog, ons facebook profiel, twitter en onze recensies op trustpilot. Wij zijn niet alleen trots op wat we doen, maar ook op de tevreden klandizie, social media is hiervoor uw graadmeter!
Audiwereld is ontstaan uit de grondleggers van het Nederlandse Audiforum.nl, met trots durven wij ons onder de grootste liefhebbers van het merk scharen. Audiwereld steunt daarom het voortbestaan van deze Nederlandse online community met trots en veel plezier. Niet alleen financieel, maar ook door de mensen te helpen bij het maken van hun keuzes of bij het uitvoeren van hun eigen retrofits.

Ben u leaserijder en geïnteresseerd naar uitbreidingen? Dit is geen enkel probleem, wij kunnen  het gehele financiële traject met uw leasemaatschappij voor u afhandelen, mits deze natuurlijk de aanpassingen aan uw voertuig toestaan.

Heeft u nog vragen? Neem contact op via de mail of bel ons.

BedrijfsinformatieAudiwereld.nl
Een initiatief van S&S Automotive stores
KvK-nummer 53824954

Werkplaats:
Niels Bohrweg 18
3542 CA Utrecht
0624320884
info@audiwereld.nl


Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00 (op afspraak)
Zaterdag: Enkel op afspraak

 

Aangepaste openingstijden 2019: